top of page

Questions and answers

 • Hoe lang duurt een reparatie?
  De reparatie hangt af van het type drone en de schade aan de drone. In 90% van de gevallen is de drone binnen 1 werkdag gereed.
 • Wanneer wordt mijn drone gerepareerd en wat zijn de kosten?
  De kosten van de reparatie worden altijd vooraf aan u gemeld. Hiervoor wordt er een offerte toegestuurd en volgt er een toelichting met eventuele foto's van de schade. Indien de offerte akkoord is gaan wij de drone repareren en zullen wij z.s.m. contact met u opnemen dat de drone weer opgehaald kan worden.
 • Kan ik wachten tot mijn drone gerepareerd is?
  Vaak is het mogelijk om te wachten op een reparatie. Dit melden wij u altijd indien dit mogelijk is zodat u niet 2x op en neer hoeft te reizen. Houd er wel rekening mee dat reparaties ongeveer een uur kan duren.
 • Hoe kan ik betalen?
  U kunt contant betalen of per betaalverzoek (tikkie) De factuur krijgt u geprint of per mail toegestuurd.
 • Garantie op aanschaf van een drone
  Standaard geven wij 3 maanden garantie bij aanschaf van een drone. De garantie vervalt zodra: 1. De zegeling gebroken is 2. Bij een val of stootschades 3. Crash schade 4. Water/vochtschade Wat wordt er niet gedekt: 1. Fly aways 2. Crash welke niet aantoonbaar is d.m.v flightlog 3. Niet goed aangesloten accu
 • Garantie op reparatie
  Standaard krijgt u 3 maanden garantie op de reparatie van uw drone. De garantie vervalt zodra: 1. De zegeling gebroken is 2. Bij een val of stootschades 3. Crash schade 4. Water/vochtschade
 • Waar moet ik mijn drone heen sturen?
  U kunt uw drone sturen naar: DroneFixx Graaf van Egmonstraat 52 3261AL Oud-Beijerland
 • Offerte's
  Indien u een offerte nodig heeft voor bijvoorbeeld de verzekering dienen wij de drone eerst zelf te controleren. Indien nodig zal de drone uit elkaar gehaald worden. Mocht de reparatie akkoord zijn word de drone gerepareerd. Mocht de reparatie afgewezen worden, zal de drone niet meer terug in elkaar gezet worden.
 • Heb ik recht op 14 dagen niet goed geld terug?
  Het antwoord is: nee Wij verkopen voornamelijk gebruikte producten, bij elke U krijgt van ons op elke aanschaf behalve accu's 3 maanden garantie. Mocht er wat mis zijn of het product niet bevallen kunnen wij dit voor u repareren. Om deze reden willen wij graag dat u het product ook afhaalt en zelf in werking ziet.
 • Verzendkosten
  Verzendkosten zijn in alle tijden voor eigen rekening. De kosten zijn berekend op basis van de nieuwprijs van de drone.
bottom of page